Voordelen

Kostenbesparend en makkelijk in gebruik

Beheer van gebouwen is ingewikkeld en kost veel tijd. U heeft te maken met uitgebreide wet- en regelgeving, papieren rompslomp en verschillende systemen die niet op elkaar aansluiten. Met Gebouw Online is dit verleden tijd.

Ons gebruikersvriendelijke alles-in-1-systeem geeft u 24/7 duidelijk inzicht in álle veiligheidsaspecten van uw gebouw. Of het nu gaat om waterveiligheid, brandveiligheid of een gezond binnenmilieu: u ziet op ieder moment hoe uw installaties presteren en waar eventuele acties nodig zijn. Hierdoor wordt het beheer eenvoudiger, efficiënter en goedkoper!

Feature

Overzicht voor alle onderhoudspartijen

Wij begrijpen dat u niet zit te wachten op wéér een ander systeem, naast de systemen die u al heeft. Dan verliest u het overzicht en is niet alles optimaal op elkaar afgestemd.

Gebouw Online is een universeel systeem dat te gebruiken is voor álle aspecten van uw gebouwbeheer. Dit biedt overzicht voor alle onderhoudspartijen op de complete veiligheid van uw gebouwen en installaties.

Feature

24/7 inzicht in beheer en onderhoud

Het dashboard van de online omgeving is overzichtelijk en vanaf elk device eenvoudig te gebruiken. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Gebouw Online bevat een documentenbibliotheek voor al uw logboeken, tekeningen, beheerdocumenten, rapporten en handleidingen. Na installatie van het online systeem, kunt u al uw project- en gebouwinformatie zelf eenvoudig uploaden.

Feature

Overzicht met plattegronden

Beheerders kunnen inspectiepunten en wijzigingen direct op tekening plaatsen.
En alle onderhoudspartijen kunnen hun gegevens uploaden. Zo ziet iedereen direct wát er moet gebeuren in realtime!

Feature

Notificaties via e-mail

Automatische notificaties per e-mail zorgen ervoor dat u meteen op de hoogte bent en direct kunt ingrijpen.

Feature

Snelle terugverdientijd

Door de lage investeringskosten, in combinatie met een hoge tijdsbesparing en efficientie, heeft Gebouw Online een snelle terugverdientijd.

Feature

Overal toegankelijk

Het online systeem en de app zijn voor iedereen makkelijk te gebruiken. Bovendien zijn alle documenten en beheertaken toegankelijk vanaf elke werkplek: nooit meer documenten kwijt of losse mapjes! Natuurlijk heeft Gebouw Online ook een gebruikersvriendelijke handleiding waarin precies staat hoe alles werkt.

Feature

iQ Intelligente Monitoring

Op zoek naar de ultieme oplossing voor het beheer van uw waterveiligheid? Door Gebouw Online te koppelen aan iQ Intelligente Monitoring, zijn handmatige metingen verleden tijd. Intelligente sensoren op strategische plekken, monitoren op ieder moment van de dag hoe uw waterinstallaties presteren en waar eventuele acties nodig zijn. Zo krijgt u echt de totale controle!

Feature

Van inrichting tot totale ontzorging

U bepaalt zelf hoeveel ondersteuning u nodig heeft. Van het aanmalig laten inrichten van Gebouw Online en het daarna zelf gebruiken, tot het uitbesteden van álle beheertaken rond uw gebouwbeheer; wij zorgen dat het in orde komt.

Feature

Voldoet aan alle wet- en regelgeving

Geen zorgen of u een wettelijke controle vergeet, een norm overschrijdt of een tijdspad niet haalt. Gebouw Online waarschuwt automatisch als er actie nodig is en maakt het makkelijk om alle noodzakelijke registraties en logboeken bij te houden. Zo voldoet u eenvoudig aan alle wet- en regelgeving.